Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău a câştigat cu 5 la 0 derby-ul cu Oţelul Galaţi şi este ca şi promovată în liga a II-a (citeşte aici cronica partidei). Ciprian Petre, căpitanul buzoienilor a vorbit la sfârşitul partidei despre jocul cu Oţelul Galaţi şi şansele de a rămâne din toamnă în Crâng, ca jucător activ.

„Oţelul nu aveam decât varianta victoriei, în timp ce nouă ne convenea şi egalul. Ştiam că vor veni să atace şi am mizat pe cartea contra-atacului. Metalul a stat mai bine tactic şi cred că a fost mai dificilă partida cu ei, decât cea cu gălăţenii. Fiecare meci îl vom trata ca pe o finală, cu toate că avem un avans considerabil de puncte, vom aborda fiecare meci cu aceeaşi seriozitate pentru că nu avem voie să facem paşi greşiţi” – Ciprian Petre, căpitan SCM Gloria Buzău despre meciul cu Oţelul Galaţi

VIDEO COMPLET PE PAGINA DE FACEBOOK BUZĂUL SPORTIV

„Dacă-mi dă Dumnezeu sănătate, sper să-i mai ajut cât pot. Poate o repriză, 10 minute, poate tot meciul… Vom vedea ce va fi până la vară” – Ciprian Petre, căpitan SCM Gloria Buzău

CIPRIAN PETRE ÎN CIFRE LA SCM GLORIA BUZĂU:

18 partide din 19 a jucat C. Petre ca titular, jocuri în care a purtat banderola de căpitan!

1392 de minute (din 1710) a evoluat mijlocaşul buzoian în cele 18 meciuri disputate în actuala stagiune.

7 goluri a marcat căpitanul buzoienilor în cele 18 partide în tricoul SCM Gloria Buzău.

2.500 de euro câştigă pe lună Ciprian Petre la SCM Gloria Buzău (info bazată pe surse)

2. La doar două echipe din judeţul Buzău a evoluat Petre. Petrolul Berca la începutul carierei şi SCM Gloria Buzău (18 meciuri, 7 goluri)

1. SCM Gloria Buzău este prima echipă din municipiul Buzău pentru care evoluează Petre.

7. La şapte echipe a evoluat Petre de-a lungul carierei. Petrolul Berca, Jiul Petroşani, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, Juventus Bucureşti şi SCM Gloria Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.