Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Descătuşat după victoria la scor cu Oţelul Galaţi, şeful secţiei „fotbal” (citeşte aici cronica partidei) a SCM Gloria Buzău a vorbit la finalul partidei despre confruntarea cu gălăţenii şi lupta pentru accederea în L2.

„Băieţii au luptat şi au făcut exact ce le-am zis noi. Am avut ceva emoţii la 1-0, însă fotbalul se joacă pe goluri. Vreau să le mulţumesc spectatorilor pentru suportul arătat, care contează pentru noi enorm pentru că te simţi altfel, atât ca jucător, cât şi ca antrenor când ai atâţia oameni în spate. A contat enorm golul marcat în debutul partidei. Totul a ieşit cum ne-am plănuit” – George Timiş, SCM Gloria Buzău.

Întrebat dacă diferenţa de opt puncte este decisivă în privinţa promovării în liga secundă, Timiş a răspuns: „Nu îi las. Vreau să terminăm exact cum trebuie acest campionat, să arătăm seriozitate”.

Întrebat dacă victoria la scor îndepărtează speculaţiile făcute în acest sezon privitoare la maniera în care buzoienii au abordat promovarea în Liga secundă (bugetul uriaş al SCM Gloria Buzău, sprijinul pe care buzoienii l-ar avea de la FRF, suport acuzat în dese rânduri de adversari, partida cu CSM Focşani) Timiş a precizat: „Buget mai mare ca al lor nu cred că am avut, ei au o singură secţie, echipa mare şi un centrul de copii şi juniori (n.r. afirmaţie greşită, ramura fotbal a SCM Gloria Buzău dispune de un buget mai mare decât al întreg clubului găłăţean), cred că mai degrabă a fost o chestie de management, unde am ieşit noi câştigători. Probabil, am ales ce a trebuit”.

VEZI VIDEO COMPLET PE PAGINA DE FACEBOOK BUZĂUL SPORTIV

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.