Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Anul 2021 a adus performanțe deosebite sportivilor legitimați la CS Crâng Buzău – Academia MMA CS Crâng Buzău, antrenați de Sorin Răducan și Cosmin Răducan.

În cursul anului 2021 aceștia au participat la foarte multe competiții de profil și au adus la Buzău numeroase medalii:
– la Cupa de Aur – Freestyle Semi Pro sportivii buzoieni au obținut 2 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz;
– la Cupa King Auto Golden League aceștia au adus acasă 18 medalii de aur;
– Cupa României Kempo K1 le-a adus 3 medalii de aur, 5 de argint și 4 de bronz;
– în cadrul Cupei României – Freestyle Kickboxing au primit 27 medalii de aur, 21 de argint și 4 de bronz;
– la Campionatul National Freestyle Kickboxing au obținut nu mai puțin de 33 medalii de aur, 13 de argint și 4 de bronz;
– Cupa Colosseum Semi-Kempo și K1 a venit cu 14 medalii, 12 de aur și 2 de de argint;
– la Cupa Campionilor FRFK au cucerit trofeele la toate stilurile la care au participat.

Acestea sunt doar o parte din rezultatele remarcabile obținute de sportivii mai mici sau mai mari legitimați la Clubul Sportiv Crâng Buzău. Însă puțini sunt cei care știu și înțeleg cu adevărat câtă muncă și câtă implicare se ascund în spatele unor astfel de victorii, atât din partea sportivilor, dar și a antrenorului. ”Pentru a practica un sport de performanță este nevoie de multă muncă. Copiii mei au cinci antrenamente pe săptămână, uneori chiar șase în pragul competițiilor. Nu este ușor, dar merită efortul. Sportul le creează deprinderea unei vieți disciplinate.” – Sorin Răducan, antrenor al Clubului Sportiv Crâng Buzău.

Cinci dintre sportivii Academiei componenți ai CS Crâng Buzău se află în Top 10 alcătuit de Federația Română de Freestyle Kickboxing, fiind primul club la nivel național care a reușit această performanță. Cei cinci sunt Leo Aziz Durey (12 ani) – primul loc, cu 380 puncte, Georgiana Jesica Frunză (12 ani) – locul al doilea, cu 370 puncte, Lucas Andrei Dumitru (7 ani) – locul al patrulea, cu 290 puncte, Andrei Armando Manole (10 ani) – locul al șaselea, cu 260 puncte și Pierro Darius Murgociu (8 ani) – locul al optulea, 240 puncte.

Pe lângă cei cinci clasați în primele 10 poziții în clasamentul întocmit de F.R.F.K., mai merită amintiți și Denisa Elena Bărăgoi, Sebi Alberto Mihailovici, Roxana Georgiana Necula, Elena Ionela Musceleanu, David Narcis Năstase, Gabriel Mărgineanu, Bianca Petronela Constantin și Darius Tîrcolea, și ei reușind să obțină rezultate foarte bune.

Sunt foarte mulțumit de prestația sportivilor mei. Noi mergem pe ideea că, dacă la antrenamente ne este greu, atunci la competiții ne va fi ușor. Dacă la antrenamente ne este ușor, atunci la concursuri ne va fi foarte greu.”, a declarat Sorin Răducan, președintele și antrenorul Clubului Sportiv Crâng Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.