Munchausen din Giuleşti! Comportament huliganic al tehnicianului de la Rapid. Moldovan i-a înjurat ca la uşa cortului pe jucătorii Gloriei!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

MOLDOVAN BUFONUL

Idol pentru atâtea generaţii, Ion Moldovan, fostul atacat al echipei naţionale şi-a dat arama pe faţa la meciul disputat de echipa sa în Crâng. Jucătorii Gloriei au fost ţinta injurilor actualului tehnician de la Rapid. Unul dintre principalii vizaţi a fost chiar George Marcu, căpitanul grupării din Crâng, unul dintre cei mai „cuminţi” fotbalişti din liga secundă. Tânărul mijlocaş al buzoienilor a trebuit să îndure expresii precum: „marş mă în morţii mătii” sau „du-te-n p**a mea”. Nici spectatorii aflaţi la tribuna I nu au scăpat. Buzoienii care au asistat la joc din spatele băncilor tehnice au fost „supuşi” unui comportament huligan venit dinspre banca giuleştenilor. La capătul partidei unul din oficialii Rapidului care a luat loc pe banca de rezerve a exclamat: „Na bă că v-am făcut! M**e bă bulangiilor! F**u-vă în gură de spurcaţi!”. Comportamentul fostului internaţional nu fac cinste unei grupări cu pretenţiile formaţiei din Giuleşti şi în nici un caz unui fost component al echipei reprezentative. Declaraţia tehnicianului „feroviar” poate fi urmărită pe buzaul-sportiv.ro

Munchausen din Giuleşti

  • Moldovan consideră că “arbitrajul a fost excelent”, comportamentul său “ireproşabil”, iar buzoienii “nu au avut nici o ocazie”

Fostul jucător al echipei reprezentative, Viorel Moldovan şi-a dat în petec în faţa camerelor de luat vederi. Tehnicianul rapidist a avut declaraţii sfidătoare şi arogante la adresa gazdelor, a continuat să incite spiritele şi a minţit cu nereuşinare. Privitor la arbitrajul prestat de brigada condusă de Marius Avram, tehnicianul giuleştenilor a declarat: “Gazdele aberează şi exagerează”. Legat de evenimentele de la finalul jocului, Moldovan a spus: “Ăsta e spiritul Rapidului. Suntem luptători. Asta cer băieţilor. O atitudine agresivă dar pozitivă. Ne batem. Ne batem pentru Rapid, pentru ceea ce înseamnă spiritul Rapidului”. Întrebat dacă cele trei puncte obţinute în victoria cu Gloria Buzău îi justifică atitudinea sa de pe durata partidei şi de la sfârşitul jocului fostul “tricolor” a declarat: “Pe durata partidei am avut un comportament ireproşabil. Nu m-am înjurat nici cu jucătorii Gloriei şi nici nu am arătat semne obsecene către spectatori. Eu doar i-am salutat frumos, pentru că tot meciul m-au înjurat”. Moldovan “l-a înţepat” şi pe “Vioară”: “Vom vedea dacă intrăm în faliment. El să îşi vadă de treaba lui şi de echipa lui. Să nu ne ducă nouă grija şi să stea în banca lui”. În legătură cu delegarea unui arbitru bucureştean la jocul cu Gloria, tehnicianul grupării giuleştene a declarat: “O alegere oportună. Un arbitru internaţional, cu un arbitraj impecabil. Nu mă gândesc că un buzoian o să ajungă să arbitreze în play-off. La ce echipă aveţi… uşor uşor…frână puţin, gândiţi prea departe”.

ION MOLDOVAN DUPĂ MECIUL CU GLORIA BUZĂU

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.