CONCERT,12 MAI | Adrenalitera aduce Paraziţii la Buzău, în club NoLimit (P)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Paraziţii. Sursă foto: https://www.facebook.com/ParazitiiOfficial
Paraziţii. Sursă foto: https://www.facebook.com/ParazitiiOfficial

Paraziţii, una din cele mai cunoscute trupe de hip hop din România va fi prezentă vineri, la Buzău, pe scena clubului NoLimit, într-un eveniment marca Adrenalitera. Trupa alcătuită din Cheloo, Ombladon şi DJ-ul FreakadaDisk va urca pe scena cunoscutului club buzoian începând cu ora 22:00. Trupa fondată în anul 1994 a lansat anul trecut al 11-lea album denumit „Lovitura de pedeapsă”, compilaţie pe care se regăsesc melodii cunoscute, precum: „Demnitate” feat. Daniel Lazăr; „Viaţa bate filmul” feat. Bitză sau „Poliţia trece”, dar şi diss-ul „Circulă zvon-ul” adresat celor care au contestat activitatea celor de la Paraziţii.  

 „Un album care se întoarce ca sonoritate înapoi în anii ‘91-‘97. Am folosit foarte mult tehnica samplingului și este un album conceput și scris foarte «old school>. Cu melodiile lui venim în toată țara, să reamintim fanilor povestea frumoasă a hip-hop-ului“, a declarat Cheloo.

Evenimentul este susţinut de Stalinskaya, iar organizatorii de la Adrenalitera au pus la bătaie câteva bilete gratuite pe pagina de facebook a evenimentului (Click aici pentru mai multe detalii). Biletele se pot găsi în magazinele Hi-Hi de pe strada Cuza Vodă şi din mall-ul Aurora, iar rezervări se pot face la numărul de telefon: 0723.429.264

Potrivit organizatorilor prețurile biletelor la concertul Paraziții sunt: 70 lei – categoria I,  50 lei – categoria II, acces general – 40 lei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.