VIDEO. MECI INTEGRAL | ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE! CS Năvodari – Stejarul Buzău: 48 – 3

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Stejarul Buzău a suferit cea mai usturătoare înfrângere a sezonului, weekend-ul trecut, în deplasare, pe terenul liderului CS Năvodari. Buzoienii plecaseră cu gândul la punctul bonus defensiv, însă dobrogenii nu au avut milă de trupa antrenată de Costică Merşoiu. Ocupanta primei poziţii s-a impus cu 48 la 3 în faţa buzoienilor care s-au deplasat la meci cu un efectiv decimat de indisponibilităţi.

Rugbiştii buzoieni au bifat cea mai slabă evoluţie a sezonului în deplasarea de la Năvodari. Cu un lot decimat de accidentări, buzoienii au fost învinşi cu 48 la 3 în penultima etapă a stagiunii regulate şi au ratat obţinerea punctului bonus defensiv.

CS NĂVODARI – STEJARUL BUZĂU (MECI INTEGRAL, REPRIZA I)

CS NĂVODARI – STEJARUL BUZĂU (MECI INTEGRAL, REPRIZA A II-A)

Buzoienii au efectuat deplasarea în ziua jocului, jucătorii resimţind oboseală la ora partidei de la Năvodari. Înfrângerea suferită la Năvodari îi obligă pe buzoieni să obţină maximum de puncte din confruntarea programată în ultima rundă a stagiunii regulate, pe teren propriu cu Ştiinţa Petroşani. Sâmbătă, de la ora 10:00, stadionul „Prinţul Ghica” va găzdui ultimul meci din campionat al rugbiştilor de la Stejarul. Este vorba despre partida cu Ştiinţa Petroşani, ocupanta locului patru în ierarhia Diviziei Naţionale de Seniori. Înaintea confruntării directe, Stejarul este pe locul trei cu 40 de puncte, cu trei mai puţin decât Bucovina Suceava, ocupanta poziţiei secunde, formaţiei ce va întâlni tot sâmbătă liderul CS Năvodari.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.