Dinamo joacă la Buzău un meci din Cupa EHF la handbal masculin

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Dinamo Bucureşti revine la Buzău. Echipa de handbal masculin va juca în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” unul dintre meciurile din cadrul Cupei EHF. Într-o partidă care va avea loc pe 5 martie, Dinamo va întâlni formaţia daneză Aalborg.

Sursă foto: dinamohandbal.ro
Sursă foto: dinamohandbal.ro

Dinamo Bucureşti va juca în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” al patrulea meci pe care bucureştenii îl au programat în faza grupelor Cupei EHF, a doua competiţie de handbal intercluburi din Europa.
Dinamoviştii vor întâlni la Buzău formaţia Aalborg, din Danemarca, jocul fiind programat pe 5 martie. Formaţia din Ştefan Cel Mare a fost invitată de către oficialii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport să dispute acestă confruntare la Buzău.
Dinamo Bucureşti a susţinut în ultimii 15 ani mai multe partide din cadrul competiţiilor internaţionale pe arena buzoiană, roş-albii evoluând la Buzău atât în cadrul grupelor Ligii Campionilor Europeni, cât şi în fazele Cupei EHF. Până acum, Dinamo a jucat un singur meci din faza grupelor actualei ediţii, handbaliştii antrenaţi de Ştefan Constantin reuşind să se impună pe terenul spaniolilor de la Granollers, cu 29 la 28, după ce la pauză au fost conduşi cu 20 la 13. Până la întâlnirea de la Buzău, Dinamo se va lupta cu SC Madenburg, în Sala Sporturilor din Floreasca şi cu Aalborg, în deplasare.
Accesul spectatorilor în sală va fi gratuit la meciul programat la Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.