VIDEO + FOTO. Noi rugbişti la primul antrenament

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

stejarul-buzau-3Rugbiştii buzoieni au desfăşurat sâmbătă primul antrenament din acest an în efectiv complet. În pauza competiţională, formaţiei pregătite de Costică Merşoiu i s-au alăturat şapte jucători. S-au remarcat foştii stelişti Cornel Tatu şi Mădălin Baraulea, alături de ocupantul poziţiei a patra din Superliga, Teodor Niţu, ultima dată jucător la Dinamo Bucureşti.
Cei şapte jucători transferaţi de Stejarul Buzău în această pauză competiţională au desfăşurat sâmbătă primul antrenament sub comanda tehnicianului Costică Merşoiu. Printre mutările efectuate de gruparea din Parcul Tineretului în această iarnă se numără trei jucători experimentaţi la nivelul primei ligi din ţară.
În decizia transferurilor a contat decisiv prezenţa pe banca tehnică a buzoienilor a fostului internaţional Costică Merşoiu. Antrenorul echipei prezidate de Vasile Niţă este unul dintre jucătorii emblematici din rugby-ul românesc, acesta purtând banderola de căpitan al celor mai importante formaţii din ţară, dar şi pe cea a reprezentativei “tricolore”.
“Stejarii” şi-au propus ca în stagiunea care va începe în vară să cucerească cupa şi campionatul ligii secunde. Preşedintele clubului consideră că şansele buzoienilor la cele două trofee au crescut considerabil după mutările efectuate în această iarnă.
Alături de cei trei rugbişti, în Parcul Tineretului au mai ajuns internaţionalul de tineret Mădălin Bulearcă de la Steaua (22 de ani), jucător în linia a III-a, Florian Iordan, de asemenea internaţional de tineret, în vârstă de 20 de ani, tot de la Steaua, Marius Lăcătuş, 21 de ani, aripă – de la Dinamo Bucureşti şi Alin Dumitrache, tot de la Dinamo, 23 de ani, centru – aripă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.