După egalul cu Păuleşti, Olimpia Rm.Sărat a câştigat amicalul cu Sporting Lieşti

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În această dimineaţă, divizionara „C” Olimpia Râmnicu Sărat a disputat încă un joc de pregătire, de această dată în compania formaţiei Sporting Lieşti. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Tîrîlă s-au impus cu 2 la 1, după ce la pauză rezultatul era favorabil gălăţenilor. Sâmbătă va avea loc un nou test. Olimpia va întâlni Hermannstadt Sibiu, echipă aflată pe locul 1 în campionatul judeţean. În ciuda faptului că în această pauză competiţională a renunţat la trei dintre cei mai buni jucători, Olimpia Râmnicu Sărat se descurcă destul de bine, cel puţin în jocurile de pregătire. Râmnicenii au câştigat astăzi întâlnirea cu Sporting Lieşti, colega de serie din liga a III-a, cu 2 la 1, după ce oaspeţii au condus la pauză.
Primul gol al râmnicenilor a fost marcat de Ghiţulescu. El a transformat o lovitură de la punctul cu var, în minutul 70. Cinci minute mai târziu, Drăghici a adus Olimpia în avantaj. Tehnicianul Marius Tîrîlă este mulţumit de maniera în care s-a prezentat echipa în meciurile de verificare disputate până acum.
Sâmbătă, la Râmnicu Sărat, Olimpia va întâlni Hermannstadt, ocupanta locului I din primul campionat judeţean din Sibiu.

Olimpia Râmnicu Sărat a remizat în primul meci de verificare din această iarnă. Jucătorii antrenaţi de Marius Tîrîlă au încheiat la egalitate, scor 1 la 1, confruntarea cu CS Păuleşti, liderul autoritar al primul eşalon judeţean din Prahova. Meci s-a disputat pe terenul din Complexul Olimpic de la Izvorani. Jucătorii antrenaţi de Marius Tîrîlă au deschis scorul în minutul 5, prin Eduard Chivu, jucător „repatriat” după o scurtă perioadă la Gloria Buzău. Cocoş a restabilit egalitatea trei minute mai târziu, partida fiind una aprig disputată, în care cele două formaţii s-au întrecut în ratări. Cea mai importantă ocazie a râmnicenilor a venit cu câteva minute înainte de fluierul final şi i-a aparţinut tânărului Bogdan Bălan. Şutul acestuia a fost scos de pe linia de poartă de unul din apărătorii prahoveni. Olimpia Râmnicu Sărat va disputa mâine un nou joc de pregătire, de data acestora în faţa colegei de serie, Sporting Lieşţi. Gălăţenii ocupă poziţia a şaptea, iar meciul se va disputa pe arena secundă a râmnicenilor, începând cu ora 11.00.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.