Metalul Buzău a câştigat un amical cu o echipă din Liga secundă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Metalul Buzău, viceliderul primului eşalon fotbalistic din judeţ a învins astăzi, în deplasare, Dacia Unirea Brăila. Jucătorii antrenaţi de Vali Stan s-au impus la limită, scor 1 la 0, continuând seria evoluţiilor pozitive din actuala perioadă de pregătire. Pentru buzoieni va mai urma o serie de jocuri de verificare în compania unor formaţii din liga a treia.
Metalul Buzău a bifat o victorie importantă, în această dimineaţă, lângă Dunăre. Fotbaliştii formaţiei antrenate de Vali Stan au câştigat cu 1 la 0 confruntarea amicală cu Dacia Unirea Brăila, formaţie ce ocupă locul patru în prima serie a ligii a II-a. Buzoienii nu s-au putut baza pe Bogdan Scarlat şi Costin Puşcă. În schimb, pe teren s-au aflat Sauron Chirică şi Alin Iacob, care au bifat o evoluţie foarte bună. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 82 de Mihai Dănuţ, jucător reîntors la Buzău după ce a evoluat în turul campionatului la Farul Constanţa.
Buzoienii de la Metalul ar fi trebuit să întâlnească echipa Oţelul, însă gălăţenii şi-au suspendat orice activitate din cauza situaţiei financiare dificile pe care o traversează gruparea de lângă Dunăre. Trupa lui Vali Stan a mai aranjat două partide de pregătire, cu CS Domneşti şi CS Panciu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.