EXCLUSIV! AUDIO. JUVENTUS LA BUZĂU ÎN LIGA I | Crângul, luat în calcul de oficialii bucureşteni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Gheorghe Chivorchian, preşedinte Juventus Bucureşti. (centru)
Gheorghe Chivorchian, preşedinte Juventus Bucureşti. (centru)

Juventus Bucureşti, liderul ligii secunde de fotbal ar putea disputa la Buzău partidele din primul eşalon. Stadionul bucureştenilor nu întruneşte condiţiile minime pentru organizarea meciurilor din prima divizie. Gheorghe Chivorchian, conducătorul grupării din Capitală a vorbit în exclusivitate cu reporterii Buzăul Sportiv privitor la revenirea meciurilor din Liga I pe arena din Crâng.

Stadionul „Gloria” ar putea găzdui din nou partide de fotbal din Liga I. Arena din Crâng este una din opţiunile bucureştenilor de la Juventus, care se află pe primul loc în liga secundă, cu o opţiune serioasă pentru accederea în primul eşalon. Gheorghe Chivorchian, preşedintele echipei din Capitală ne-a vorbit în exclusivitate despre şansele ca echipa sa să fie găzduită de stadionul buzoian.

Deocamdată nu am luat în calcul această variantă, asta nu înseamnă că o excludem. În viaţa niciodată să nu spui niciodată. Vom putea discuta această variantă dacă nu găsim soluţii pentru investiţiile în baza proprie.” – Gheorghe Chivorchian, preşedinte Juventus Bucureşti.

Oficialul bucureştean speră ca investiţiile în baza proprie să permită organizarea în timp util a meciurilor din Liga I de pe teren propriu, însă şansele ca acest lucru să se concretizeze sunt minime.

Apreciem faptul că buzoienii s-au gândit la noi. La noi încă nu s-a discutat această variantă. Sperăm să facem investiţii majore în baza proprie pentru a ne disputa meciurile din Liga I pe terenul pe care am jucat până acum” – Gheorghe Chivorchian, preşedinte Juventus Bucureşti.

Pe lângă baza sportivă demnă de Liga I, Buzăul are şi alt avantaj. Numărul mare de spectatori care ar urma să asiste la meciurile din prima divizie este un factor pe care bucureştenii l-au luat în calcul.

Apreciez lucrurile făcute la Buzău, îmi pare rău că nu mai există acea echipă frumoasă, care a făcut tradiţie. Îmi doresc ca factorii locali, alături de oamenii de afaceri să îşi dea mâna pentru un proiect viabil la Buzău, care să aducă microbiştii în tribune. Suntem conştienţi că sunt oraşe în ţară unde sunt iubitori de fotbal, iar Buzăul este unul din acestea. Totodată realiză importanţa acestui factor şi de cum ne poate ajuta la Buzău” – Gheorghe Chivorchian, preşedinte Juventus Bucureşti.

De-a lungul timpului, stadionul „Gloria” a fost „acasă” pentru mai multe echipe din Liga I, precum Petrolul Ploieşti, Victoria Brăneşti sau Steaua Bucureşti. Juventus Bucureşti este liderul eşalonului secund, cu 66 de puncte, la zece distanţă de principala urmăritoare, UTA Bătrâna Doamnă .

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.