EXCLUSIV! Primele imagini cu Ilie Stan la FC Zakho. Tehnicianul buzoian îl va antrena pe Salih Jaber

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Tehnicianul buzoian Ilie Stan a semnat cu FC Zakho, locul şapte din prima ligă de fotbal din Irak. La gruparea irakiană evoluează fostul jucător al Gloriei Buzău, Salih Jaber, cel care a intermediat înţelegerea cu Stan. TV Buzău vă prezintă în exclusivitate imagini cu tehnicianul buzoian la noua sa echipa.

Antrenorul buzoian Ilie Stan a ajuns la un acord cu gruparea irakiană FC Zakho, ocupanta locului şapte în prima serie a ligii I a campionatului de fotbal din Irak. Sosirea buzoianului în Irak a fost intermediată de fostul atacant al Gloriei Buzău, Salih Jaber, cei doi lucrând împreună în Crâng. Înţelegerea este valabilă un an de zile, obiectivul principal fiind calificarea echipei în play-off-ul campionatului, echivalent cu clasarea în primele patru formaţii din serie.

Patronul formaţiei FC Zakho a încercat în urmă cu ceva timp să achiziţioneze Rapid Bucureşti, fără succes însă. Ultima dată, Ilie Stan a antrenat în liga a II-a din Emiratele Unite, acolo unde a luat loc pe banca celor de la Al Urooba. De-a lungul carierei de tehnician, „Iliesta” şi-a trecut în CV Steaua Bucureşti, Concordia Chiajna, Gloria Buzău, FC Vaslui, UTA Arad, FC Braşov şi altele.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.