EXCLUSIV! VIDEO. De la Sorinel Puştiu` pentru… Petrolul Berca! Vezi aici ce le-a promis cunoscutul interpret fotbaliştilor de la Petrolul

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

petrolul-berca-2

Cunoscutul interpret, Sorinel Puştiu`, le-a promis fotbaliştilor şi suporterilor formaţiei Petrolul Berca un show de zile mari gratuit dacă echipa antrenată de Lilian Micu şi Dan Petre va încheia următoarea stagiune a Ligii a IV-a pe prima poziţie. Cu alte cuvinte, jucătorii grupării finanţate de Andrei Marica trebuie să ajungă la barajul pentru Liga a III-a pentru ca Sorinel “să încingă” atmosfera la Berca. Artistul şi-a înregistrat promisiunea şi a postat-o pe Facebook să vadă toată lumea că e om de cuvânt.

Sorinel Puştiu` este unul din prietenii apropiaţi ai finanţatorului formaţiei din Berca, care deţine mai multe afaceri pe plan local. Interpretul este unul din invitaţii obişnuiţi ai discotecii Orient din Berca. Petrolul Berca a încheiat stagiunea în Liga a IV-a pe locul doi, cu 73 de puncte, la 11 distanţă de campioana judeţeană Olimpia Râmnicu Sărat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU