EXCLUSIV! S-a compromis Ilie? Clipul video cu impresarul românilor, din care reiese că “Iliesta” le cerea bani jucătorilor români!

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ilie stan si jaber

O filmare, intrată recent în posesia site-ului Buzăul Sportiv, îl prezintă pe Bogdan Steriopol, impresarul jucătorilor români de la FC Zakho, discutând cu patronul formaţiei irakiene la telefon, convorbire în care românul se plânge de faptul că nu şi-a primit comisioanele din transferul fotbaliştilor la formaţia antrenată până nu demult de Ilie Stan. Totodată, Steriopol îi spune managerului irakian că Daminuţă şi Costea i-ar fi dat lui “Iliesta” câte 3.000 de dolari pentru “mutarea” la gruparea din nordul Irakului. Din convorbirea care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, dintre impresarul şi totodată jurnalistul român Bogdan Steriopol şi conducerea formaţiei irakiene reiese faptul că “Iliesta” cerea întradevăr bani jucătorilor români de la FC Zakho.

“În urmă cu două luni, Daminuţă mi-a spus că i-a dat antrenorului 3.000 de dolari, acelaşi lucru mi l-a spus şi Florin Costea. Ilie Stan trebuia să-mi dea 10.000 de dolari pentru această afacere şi nu mi-a dat nimic. Despre Leca nu ştiu nimic.” – Bogdan Steriopol – impresar jucători & jurnalist ProSport

Antrenorul buzoian a negat vehement faptul că ar fi pretins bani jucătorilor români pentru a îi transfera în Irak. În ciuda acestor spuse, “Iliesta” a fost demis în urmă cu aproximativ o lună, deşi formaţia din Zakho se afla în grafic pentru îndeplinirea obiectivului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.