Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
AS Fotbal Club Buzău se impune la Dunărea Călăraşi, la scor de neprezentare şi obţine astfel primul succes din actuala stagiune a Ligii 2. Un joc foarte bun al elevilor lui Cristi Pustai, care pe lângă cele trei goluri au irosit şi multe alte ocazii importante de a marca.
“Nu a fost o victorie aşa uşoară, a fost una muncită. Într-adevăr am avut multe situaţii de gol şi diferenţa putea să fie mai mare şi este o victorie meritată. Trebuie să avem însă continuitate şi să câştigăm următoarea partidă, cea cu Unirea Constanţa, pentru a urca în clasament şi a intra în obiectiv”, a declarat Cristi Pustai, după victoria de la Călăraşi.
AFC Dunărea 2005 Călăraşi – AS Fotbal Club Buzău 0-3 (0-2)
Au marcat: Pablo Gaitan 19’, Adi Chică Roşă 26’, Alin Cârstocea 53’
Liga 2 / Etapa 4 / 21 august 2021 / Stadionul „Ion Comşa” – Călăraşi
FC Buzău: Relu Stoian – Bogdan Oteliță, Daniel Vîrtej, Sebastian Ghinga (cpt.), Tudor Oltean, Pablo Gaitan, Alin Cârstocea, Alexandru Munteanu, Malolo Ekollo, Cristian Ciobanu, Adi Chică-Roșă.
Au mai intrat: Călin Toma, Kamil Wiktorski, John Mondragon, Dumitru David, Ionuţ Neacșu.
Rezerve neutilizate: Cristian Avram – Ciprian Petre, Dumitru Rogac, Gheorghe Andronic.
Antrenor: Cristian Pustai
Înaintea meciului cu Unirea Constanţa, programat sâmbăta viitoare pe teren propriu, AS Fotbal Club Buzău urmează să debuteze în Cupa României. Astfel, marţi, 24 august, de la ora 17.30, echipa pregătită de Cristi Pustai va întâlni, în turul 3 al acestei competiţii, pe sinteticul din Crâng, Metalul Buzău.
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.