Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Peste 100 de copii din 9 țări au participat la cea dintâi ediție a Open RER SUD, competiție organizată de către Ten Club Tenis Buzau, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Întrecerea dedicată puștilor sub 12 ani a beneficiat de cele mai bune condiții, drept dovadă aprecierile primite de către organizatori atât din partea competitorilor, cât și a părinților acestora.

VIDEO | Miki Alexandrescu, jurnalist sportiv şi comentator de tenis şi Formula 1

Gabi Caloian (dreapta), managerul turneelor de la Buzău.

La categoria masculin, competiția a fost adjudecată de Denis Duță, în timp cela feminin s-a impus Andrada Komarov. Proba de dublu la fete a fost câștigată de cuplul Polina Vimba/Aloyna Shapinka, iar la băieți de către formația alcătuită din Petrică Traian și Călin Apostol. Iată rezultatel complete, la toate cele patru categorii competiționale:

Click aici pentru galeria foto completă!

Competiția încheiată weekend-ul acesta va fi urmat de o altă întrecere de anvergură. Este vorba despre Tennis Europe Nations Challenge, turneu la care participă cei mai buni trei sportivi U12 la masculin din opt țări și anume: Armenia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Georgia, România, Rusia, Serbia și Elveția. 23-26 iulie 2019 este intervalul în care terenurile bazei sportive Ten Tenis Club va găzdui jocurile dedicate zinei D, la B12.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.