Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ieri după amiază, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, CS Luceafărul Buzău a disputat meciul contând pentru etapa a zecea, împotriva echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, echipă clasată pe primul loc în Liga I de Futsal.

În ciuda greutăților întâmpinate (plecarea a trei jucători de la echipă, o întârziere de trei ore din cauza unui blocaj în trafic și lipsei a încă trei jucători, dintre care doi accidentați), buzoienii au reușit un meci echilibrat cu actuala ocupantă a primei poziții în clasament. Deși Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a câștigat meciul cu scorul de 3 – 2, printr-o lovitură de la 10 metri acordată în urma a 5 greșeli personale cu 4 minute înainte de finalul partidei, jucătorii de la Luceafărul Buzău au fost la înălțime și nu s-au lăsat intimidați de prestația echipei gazdă. Cele două goluri ale buzoienilor au fost marcate de Bogdan Neculăescu și Gabriel Bobe.

Președintele Clubului Sportiv Luceafărul Buzău, Iulian Trăsnea, a declarat la finalul partidei: ”Sunt foarte mulțumit de prestația jucătorilor mei și țin să mulțumesc, în special, antrenorului – jucător Radu Burciu pentru felul în care a pregătit meciul de astăzi. Îmi doresc, ca pe viitor, să beneficiem de mai mult sprijin și din partea autorităților locale pentru a putea susține, în continuare, echipa CS Luceafărul Buzău în prima ligă valorică de futsal.

CS Luceafărul Buzău va juca următorul meci din etapa cu numărul 11 duminică, 28 noiembrie, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, împotriva CFF Clujana Cluj – Napoca

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.