Gloria, prima înfrângere “acasă”. Buzoienii au pierdut cu 2 la confruntarea cu Academica

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a pierdut confruntarea disputată astăzi, pe teren propriu, în compania viceliderului Academica Argeș. Piteștenii s-au impus cu 2 la 0, echipa lui Ion Viorel cunoscând prima înfrângere suferită pe teren propriu, în acest sezon. După jocul de astăzi, gruparea din Crâng a ajuns la un punct distanță de Rapid Suceava, ocupanta locului trei.

Fotbaliștii Gloriei nu au obținut nici măcar un punct din duelul disputat astăzi, la Buzău, în compania viceliderului Academica Argeș. În urma unui joc aprig, formația piteșteană a reușit să câștige cu 2 la 0 meciul cu buzoieni, prin golurile marcate de Deletic în minutul 54 și Vezan, în minutul 86. Tot astăzi, în a doua etapă a play-off-ului, s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

SC Bacău- FC Voluntari: 1-2

CF Brăila – Rapid Suceava: 1-1

După disputarea primelor două runde din play-off, FC Voluntari este lider, cu 57 de puncte, urmat de Academica Argeș, cu 52 și Rapid Suceava cu 41. Gloria e pe locul patru, cu 40 de puncte. Runda următoare, buzoienii se vor deplasa pe terenul liderului din Voluntari.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.