VIDEO. Voleibaliştii de la CSS Buzău s-au calificat în finale

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sala Clubului Sportiv Şcolar Buzău a găzduit, weekend-ul trecut, fazele semifinale ale Campionatelor Naţionale de minivolei şi juniori. La competiţie a fost reprezentată şi echipa buzoiană, prin formaţiile antrenate de Georgiana Constantin. Ambele au obţinut „biletele” pentru faza finală, după ce juniorii s-au clasat pe poziţia secundă, iar micuţii de la minivolei au reuşit să câştige turneul.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

Echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar Buzău a încheiat turneul semifinal cu trei victorii din tot atâtea posibile. Micuţii pregătiţi de Georgiana Constantin s-au impus într-o manieră categorică, reuşind să câştige toate jocurile cu trei la zero. Buzoienii au învins pe rând, CSS Galaţi, Şcoala 39 Bucureşti şi CSM Bucureşti, terminând turneul pe locul 1, cu 9 puncte.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

La juniori, buzoienii au trecut cu 3 la 0 de CSS 1 Constanţa şi CSM Râmnicu Sărat, însă au fost învinşi, cu acelaşi scor, de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Voleibaliştii de la CSS Buzău vor fi prezenţi în cadrul turneului final graţie poziţiei secunde ocupate la sfârşitul întrecerii.

Adversarele din faza finală a campionatului naţional de minivolei urmează să fie stabilite, la fel şi locul desfăşurării. La juniori, voleibaliştii antrenaţi de Georgiana Constantin se vor lupta pentru un loc pe podium cu Tomis Constanţa, LPS Bihor Oradea şi CSS Baia Mare – Centrul de Excelenţă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.