Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Micuțele handbaliste de la HC Junior BB, antrenate de Alina Horjea și Dana Braniște, au participat la turneului semifinal al Campionatului Național, din cadrul Grupei Valoare 3, care s-a desfășurat chiar la Buzău, în perioada 12 – 16 mai, la Sala Sporturilor.

Acestea au jucat 5 meciuri, dintre care au câștigat 3, reușind să le învingă pe jucătoarele de la Sporting Ghimbav cu 30 la 24, pe cele de la CSS Sf. Gheorghe cu 41 la 26 și pe cele de la ACSO Comănești cu 32 la 21. Au fost învinse de CSM Miercurea Ciuc cu 29-35 şi Corona Brașov, cu 24-35. Ca urmare a acestor rezultate, buzoiencele au încheiat turneul de calificare pe locul al doilea, după Corona Brașov, regăsindu-se acum printre cele mai bune 8 echipe din țară la categoria Junioare 3 și s-au calificat în faza finală a competiției care va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare.

Lotul HC Junior BB care a reușit performanța calificării la turneul final a fost format din următoarele jucătoare: HC Junior BB: Ana Manta, Cristiana Văleanu, Miruna Zăbavă, Sara Voicu, Maria Mol­doveanu, Florentina Niţă, Ioana Coman, Diana Brînză, Diana Oprea, Maria Moise, Daria Chiţu, Maria Streja, Amalia Şandru, Bianca Nicolae, Bianca Gavrilă și Beatrice Tăbîrcă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.