Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cu doar câteva zile înainte de începerea pregătirilor pentru noul sezon, SCM Gloria Buzău schimbă antrenorul, după doi ani în care l-a avut pe banca tehnică pe Ovidiu Mihăilă. Acesta va fi înlocuit de Aurelian Roșca, campion mondial în 2014 cu naționala de junioare U18 a României. A antrenat echipe precum CSM București și HCM Baia Mare, ultima echipă de care s-a ocupat fiind Dunărea Brăila.

Gloria ar fi trebuit să obțină detașarea lui Ovidiu Mihăilă pe linie militară de la Steaua, așa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, însă clubul nu a mai insistat pentru rezolvarea acestei probleme, drept urmare SCM Gloria Buzău se va despărți de el la sfârșitul acestei luni. Ovidiu Mihăilă a reușit performanța clasării echipei pe locul al patrulea în fiecare dintre cei doi ani ai colaborării cu SCM Gloria Buzău și, de asemenea, a reușit calificarea acesteia în cupele europene.

SCM Gloria Buzău a transferat cel puțin câte o jucătoare de valoare aproape pe fiecare post în parte. Astfel, în noul sezon care stă să înceapă, la Buzău vor juca: Marta Batinovic (SCM Rm. Vâlcea), Ljubica Nenezic (Dunărea Brăila), Natallia Vasileuskaya (Gloria Bistrița), Andra Moroianu (Gloria Bistrița), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alina Czeczi (Dunărea Brăila), Mădălina Zamfirescu (Dunărea Brăila).

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.