Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, în Sala Polivalentă din Focșani, începând cu ora 16.00, HC Buzău 2012 a întâlnit pe CSM Focșani 2007, în partida din cadrul etapei a șaisprezecea a Ligii Zimbrilor. În prima partidă din acest HC Buzău 2012 a intrat pe teren cu patru jucători din echipa secundă, mai mulți jucători din primul lot fiind infectați cu COVID-19.

Gazdele au deschis scorul, marcând încă din primul minut al partidei. În primele 10 minute ale primei reprize Lupii Buzăului au reușit să țină piept atacurilor focșănenilor, însă până la finalul primei reprize aceștia au reușit să se desprindă la o diferență de 6 puncte, diferență care s-a menținut și s-a păstrat până la finalul partidei. Scorul final al meciului de astăzi a fost 25 – 19 pentru CSM Focșani 2007. În urma partidei de astăzi HC Buzău 2012 se locul 10 în clasament, cu un total de 13 puncte.

Marcatorii acestei partide au fost: Glendza Alesandar – 3 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 3 goluri, Vojvodic Janja – 6 goluri, Pelidija Admir – 1 gol, Anton Marius – 1 gol, Mironescu Liviu – 1 gol, Milošević Vuk – 2 goluri, Stroe Petru – 2 goluri.

În cadrul etapei cu numărul 17 Lupii Buzăului vor juca împotriva CS Universitatea Cluj, pe teren propriu, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, duminică 6 februarie 2022, de la ora 17:30.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.