Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, începând cu ora 17:30, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi s-a disputat meciul dintre HC Buzău 2012 și CSM Focșani 2007 (echipa aflată, înaintea partidei de astăzi, pe locul al doilea în clasament) în etapa a treia a Ligii Zimbrilor.

Buzoienii au deschis scorul partidei, în minutul 2, primul punct fiind marcat de Milošević Vuk. Începutul partidei a fost echilibrat, HC Buzău aflându-se constant în avantaj până în minutul 22 al primei reprize. Însă CSM Focșani a reușit să se desprindă înspre finalul primei reprize, iar scorul la pauză a fost de 16-13 pentru echipa oaspete.

Deși au intrat pe teren având 3 goluri mai puțin, buzoienii au început în forță și repriza secundă. Totuși, după o a doua repriză extrem de tensionată, CSM Focșani a reușit să se impună, scorul final al partidei fiind de 27 – 31, în ciuda eforturilor lui De Barros care a reușit să marcheze nu mai puțin de 8 goluri și ale lui Liviu Mironescu cu 7 goluri marcate, dintre care 4 în ultimele 4 minute de joc.

Tensiunea partidei s-a resimțit în numărul de eliminări, Buzăul având parte de nu mai puțin de 7 eliminări de câte 2 minute (Dumitrana Zamfir – Zavenica și Glendza Alesandar de două ori fiecare, Baican Florin-Bogdan, Milošević Vuk și Anton Marius), iar Focșani-ul 5 eliminări, dintre care 3 în repriza a doua.

În partida de astăzi, pentru HC Buzău 2012, au marcat: Milošević Vuk – 3 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 8 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri,  Nosrati Shahoo – 1 gol, Mironescu Liviu – 7 goluri, Glendza Alesandar – 2 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol, Bejinariu Florin Andrei – 1 gol, Broasca Ionut – 1 gol.

În etapa următoare HC Buzău 2012 va juca în deplasare, pe data de 26 septembrie, împotriva CS UNIVERSITATEA CLUJ.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.