Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În acestă dimineaţă s-a încheiat votul cititorilor site-ului Buzăul Sportiv pentru desemnarea celui mai bun sportiv şi celui mai bun manager al lunii ianuarie. După 72 de ore de vot, s-au înregistrat 1279 de voturi în categoria care a ales cel mai bun sportiv şi 1834 în categoria destinată managerilor buzoieni, ceea ce înseamnă că peste 1500 de suporteri au votat, fiind permis un singur vot per IP.

Marina Baboi, cel mai bun sportiv al lunii ianuarie

Atleta Marina Baboi a fost desemnată cea mai bună sportivă a lunii ianuarie în viziunea cititorilor site-ului Buzăul Sportiv. Tânăra speranţă a atletismului românesc a strâns în 3 zile 640 de voturi, fiind urmată de Marija Gedroit, handbalistă la SCM Gloria Buzău şi tenismenul Ovidiu Ionescu, tot de la SCMGB, cu 142 de voturi.

Adrian Petre, cel mai bun manager al lunii ianuarie

Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a fost ales drept cel mai bun manager al lunii ianuarie. Şeful fotbalului buzoian a fost opţiunea a aproape 700 de microbişti.

Premiile vor fi acordate în funcţie de disponibilitatea câştigătorilor, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. La începutul lunii martie, cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor putea alege cel mai bun sportiv şi cel mai bun antrenor al lunii februarie.

Mulţumim tuturor celor care au votat!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.