Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Începând din luna ianuarie, Buzăul Sportiv premiază performanța sportivă și realizările remarcabile atât din teren, cât și din afara lui! Cel mai apreciat site de profil din județul Buzău va acorda în fiecare lună câte o diplomă și un trofeu celui mai bun sportiv buzoian și celui mai bun manager/antrenor din județ.

[Total_Soft_Poll id=”6″]

1.George Timiș. Antrenorul coordonator al secției fotbal a SCM Gloria Buzău pentru rezultatele înregistrate în luna martie, care au dus la consolidarea poziției de lider a formației din Crâng în liga 3. Totodată și pentru victoria la scor obținută pe teren propriu în fața principalei contra-candidate la accederea în L2, Oțelul Galați.

2. Gabi Caloian. Managerul Ten Club Tenis Buzău a reușit un rezultat extraordinar pentru sportul buzoian, grație micuței Alexia Tatu, în cadrul Azores Cup, întrecere desfășurată în Portugalia. Performanța face ca ambii să fie nominalizați pentru titlul de managerul, respectiv sportivul lunii.

3. Răzvan Parpală. Nominalizarea vine ca urmare a calificării obținute în luna martie la turneul final de promovare în prima ligă a voleibaliștilor de la SCM Gloria Buzău, performanță încheiată în luna aprilie cu accederea în prima ligă valorică.

[Total_Soft_Poll id=”7″]

1. Ricardo Mihalache. Fotbalistul celor de la SCM Gloria Buzău a confirmat și în luna martie faptul că este jucătorul de profil ofensiv cu cele mai bune cifre din lotul antrenat de George Timiș. Evoluția fostului junior al formației Dinamo București a culminat cu jocul foarte bun disputat în compania celor de la Oțelul Galați (n.r. scor 5-0, 2 goluri).

2.Alexia Tatu. jucătoarea buzoiancă legitimată la Ten Club Tenis. Sportiva pregătită de Gabi Caloian a participat la Azores Open U12, turneu Tennis Europe de Categoria 2, disputat în Portugalia, la Ponta Delgada. Alexia s-a aflat pentru prima data în cariera ei la un turneu Tennis Europe, iar micuța buzoiancă nu a dezamăgit, dimpotrivă a jucat incredibil, reușind să-și asigure prezența în ambele finale, la simplu și la dublu.

3. Nicolae Soare. Cel mai bun atlet buzoian și-a păstrat titlul de campion național la semi-maraton în cadrul întrecerii interne desfășurate la sfârșitul lunii martie.

Votul a început pe 16 martie, la ora 2:00 şi se va încheia pe 19 aprilie la ora 14:00.

La sfârșitul fiecărei luni vor fi făcute trei nominalizări pentru fiecare categorie, respectiv “Cel mai bun sportiv” și “Cel mai bun manager”. Cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor avea trei zile la dispoziție pentru a își vota favoriții. În funcție de numărul de voturi înregistrat la capătul celor trei zile, vor fi desemnați cel mai bun sportiv și cel mai bun manager al lunii în viziunea Buzăul Sportiv.

“Premiile Buzăul Sportiv” reprezintă o acțiune comună a site-ului nostru desfășurată cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Buzău în anul 2019.

VEZI AICI CÂŞTIGĂTORII LUNII FEBRUARIE!

SUMAR AL REGULAMENTULUI DE DESFĂȘURARE

Cele șase nominalizări (câte trei pentru fiecare categorie premiată) vor fi făcute publice în primele zile ale lunii calendaristice pentru luna anterioară, alături de o scurtă justificare a prezenței acestora în top 3.

În caz de egalitate al numărului de voturi după cele 72 de ore în care cititorii Buzăul Sportiv își pot alege favoriții, perioada de vot va fi prelungită cu încă 24 de ore. Dacă egalitatea va persista, desemnarea câștigătorilor va fi făcută strict de editorii Buzăul Sportiv.

Nominalizările sunt realizate doar de editorii site-ului Buzăul Sportiv și nu reprezintă o poziție oficială a Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău sau a oricărei entități aflate în parteneriat sau oricare altă relație cu DJST Buzău. Rolul instituției este de partener care susține jumătate din premiile acordate în anul 2019 și promovarea sportului local.

Nominalizările sunt realizate în funcție atât de performanța sportivă, cât și de notorietatea sportivului. Pot fi nominalizați sportivi sau antrenori și pentru comportamentul din timpul jocului, din afara terenului sau pentru fair play, însă doar în situații excepționale.

Premiile constau într-o diplomă și un trofeu lunar pentru fiecare categorie de concurs. Acestea pot deveni mai consistente pe durata anului calendaristic prin alăturarea sponsorilor Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.