VIDEO: 12 din 12! Obiectiv îndrăzneţ pentru HM Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbalistele buzoience au aşteptări mari de la următoarele patru partide în care vor întâlni cele mai puternice formaţii din serie. Jucătoarele pregătite de Romeo Ilie vor să obţină 12 puncte din tot atâtea posibile. Turul de foc începe vineri, la Bucureşti, unde HM Buzău va întâlni Ştiinţa, ocupanta poziţiei secunde.

După două sezoane în care au ratat „la mustaţă” accederea în primul eşalon, jucătoarele antrenate de Romeo Ilie vor ca stagiunea aceasta să fie una cu noroc, și care să le aducă şi promovarea în Liga Naţională. Pentru ca acest lucru să se întâmple, buzoiencele au nevoie de punctaj maxim în următoarele patru întâlniri în care vor înfrunta reprezentantele Capitalei din Divizia A. În ciuda obiectivului greu de realizat, Simona Duţă, una din cele mai experimentate jucătoare din lotul formaţiei din Buzău, este încrezătoare înaintea duelurilor cu reprezentantele Bucureştiului.

Vineri, de la ora 15.30, HM Buzău va juca în Sala Apolo cu Ştiinţa Bucureşti, urmând ca peste două săptămâni să întâlnească, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formaţia Rapid Bucureşti. Ultimele două confruntări sunt rezervate echipelor ACS Şcoala 181 Bucureşti, în deplasare şi CSM 2 Bucureşti, la Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.