VIDEO: Complexul „Săgeata”: buzoienii nu au învins niciodată echipa din Năvodari

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

clement-palimaru

În cursa pentru accederea în play-off-ul ligii secunde, Gloria Buzău trebuie să treacă mâine, în Crâng, de Săgeata Năvodari, ocupanta locului trei în ierarhia la zi a ligii secunde. Victoria le-ar consolida poziţia buzoienilor, în timp ce înfrângerea ii trimite în „nisipurile mişcătoare” de la jumătatea clasamentului.


Statistica nu ţine deloc cu Gloria Buzău atunci când adversara buzoienilor este Săgeata Năvodari. Buzoienii nu au câştigat niciodată în faţa dobrogenilor, indiferent că s-a jucat în Crâng sau la Năvodari. Mai mult, oaspeţii de mâine ai Gloriei au reuşit să îşi adjudece fiecare confruntare din ultimele patru consumate la nivelul ligii secunde. Tot în ultimele patru dueluri, „glorioşii” au reuşit să înscrie o singură dată în poarta trupei din Năvodari. Nici cel mai recent transfer al buzoienilor, Clement Pălimaru şi nici tehnicianul Ion Viorel nu se pot lăuda cu rezultate mai bune. Fostul golgheter al ligii secunde nu a înscris niciodată în poarta dobrogenilor, iar „Vioară” nu a câştigat niciodată în faţa lor indiferent de ce echipă a antrenat.

Ultimul gol marcat în poarta formaţiei Săgeata Năvodari a fost înscris pe arena din Crâng, acum patru stagiuni. Formaţia antrenată de Ion Viorel va începe partida de mâine, cu Năvodari, de la ora 15:00, pe stadionul din Buzău, meci contând pentru etapa a 8-a a campionatului.
Înaintea confruntării directe, Gloria Buzău se află pe locul 5 în clasamentul primei serii din Liga a 2-a, cu 12 puncte, în timp ce dobrogenii sunt pe treapta a treia cu un punct mai mult.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.