VIDEO. 400.000 de lei pentru HM Buzău. Oficialii HM Buzău speră să primească măcar 75% din sumă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSC_0270

Oficialii echipei de handbal feminin sunt mulţumiţi de banii alocați de Primăria Buzău pentru anul 2015. Autorităţile locale au prevăzut o finanțare de 400.000 de lei, sumă care ar acoperi nevoile clubului. În realitate, reprezentanţii grupării de handbal aşteaptă bani și de la CJ Buzău, în speranța că vor primi măcar 75% din suma aprobată de responsabilii Palatului Comunal.

Primăria Buzău a alocat 400.000 de lei echipei locale de handbal feminin pentru activitatea din 2015. Suma este pe placul conducătorilor clubului, dar ei nu au scăpat de emoţii. Pe hârtie, totul este bine, însă, în ultimii ani, suma aprobată de la Palatul Comunal nu a fost cea care a şi intrat în contul grupării buzoiene.

Conducătorii echipei de handbal aşteaptă şi banii de la Consiliul Judeţean pentru a îşi întocmi bugetul pentru anul în curs. În cazul în care vor promova în Liga Naţională, oficialii Handbal Municipal Buzău au promisiuni din partea celor două administrații că bugetul va fi majorat la primele rectificări.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.