VIDEO. Află aici ce arbitru FIFA a supervizat testările „fluierașilor” buzoieni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitrii-buzoieni

Arbitrajul buzoian se află pe o pantă ascendentă odată cu schimbarea preşedintelui Comisiei de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Sâmbătă şi duminică arbitrii buzoieni au efectuat testările anuale în prezența unui oaspete de seamă: purtătorul ecusonului FIFA, prahoveanul Cristi Nica.

Pentru prima dată, consfătuirea arbitrilor buzoieni din ligiile judeţene de fotbal a fost organizată în una din sălile Muzeului Judeţean, întrunirea „cavalerilor în negru” fiind asemănătoare cu cele organizate în liga a treia şi a doua.

Arbitrii buzoieni au efectuat, sâmbătă, testarile video şi teoretice, iar duminică, pe stadionul de atletism, au susţinut proba fizică. În cadrul şedinţei organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, cu sprijinul Comisiei de Arbitri conduse de Marian Dorobanţu, a fost prezent tuşierul Cristi Nica, purtător al ecusonului FIFA din 2003 şi membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nica are aşteptări mari de la „fluieraşii” buzoieni, zona noastră fiind una de care prahoveanul răspunde.

nica-ovidiu-arbitru

În ciuda faptului că Buzăul depăşeşte una din cele mai negre perioade din toate timpurile în privinţa prezenței în eşaloanele superioare, CCA dezvoltă deja programe pentru dezvoltare în care sunt incluși arbitri buzoieni. În cadrul întrunirii de sâmbătă au fost prezenţi arbitrii buzoieni din toate eşaloanele judeţene, alături de vicepreşedintele AJF, Adrian Petre, preşedintele Pompiliu Coşconea, precum şi întreg lotul de observatori buzoieni.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.