VIDEO. AJF devine circ? Coșconea vs. Trăznea, război de tot râsul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

iulica-traznea

Conflict de tot râsul între preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Pompiliu Coșconea, şi conducătorul echipei de futsal „Luceafărul”, Iulică Trăznea, membru în Comitetul Executiv al forului buzoian. Şeful celor de la Luceafărul îl acuză pe Coşconea de lucruri necurate, în timp ce preşedintele AJF se apără, replicând că deseori l-a apărat pe Trăznea.

La ultima conferinţa de presă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a trecut în agendă mai multe probleme pe care îşi dorea să le expună, printre care şi conflictul cu Iulică Trăznea, preşedintele celor de la Luceafărul Buzău şi membru în Comitetul Executiv al forului buzoian. Coşconea a spus că Trăznea l-a sunat supărat în urma apariției uneo fotografii în presă, imagine pe care șeful AJF ar fi vrut să fie publicată.

După ce a dezvăluit motivul disputei, Coşconea a insinuat că Trăznea ar trebui să aibă recunoștință față de Asociaţia Județeană de Fotbal și față de șeful forului.

Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi. În urmă cu câteva sezoane, Trăznea şi-a retras echipa din play-off-ul care putea duce la barajul pentru accederea în liga a III-a, pe motiv că „jocurile” erau deja făcute pentru o contracandidată.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentPrimul meci din 2015, în fața propriilor suporteri
Articolul următorVIDEO. Hocheiștii buzoieni, campioni la U10!
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".