VIDEO. Hocheiștii buzoieni, campioni la U10!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

20150222_114306(0)

Vulturii buzoieni au defilat la penultimul turneu din actuala stagiune la hochei. Micuţii antrenaţi de Cristi Mănăilă s-au impus în competiţia organizată la Buzău, la inițiativa unul club din Capitală. Vulturii sunt pe primul loc în clasamentul general şi au şanse mari să își păstreze poziția, după ultimul turneu care va avea loc săptămână viitoare la Galaţi.

Buzoienii au câştigat toate jocurile din cadrul penultimului turneu din stagiunea curentă. „Vulturii” s-au impus, sâmbătă, cu 17 la 0 în faţa echipei Dunărea Galaţi, cu 12 – 6 în confruntarea cu Viitorul Hocheistic şi cu 6 la 5, după executarea loviturilor de departajare, contra formaţiei Gladiators Galaţi.
Duminică, a urmat faza play-off-ului, iar elevii lui Cristi Mănăilă au bifat, din nou, succes după succes. Buzoienii au învins Acvila Chişinău, cu 6 la 3, apoi au trecut cu 9 la 2 de Viitorul Hocheistic Bucureşti şi cu 9 la 0 în faţa ploieştenilor de la Olimpia.

Antrenorul Mănăilă s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale. Buzoienii speră să îşi continue parcursul foarte bun şi săptămână viitoare, când se vor deplasa la Galaţi, în ultimul turneu din actuala stagiune.  După turneul de la Galaţi va urma o pauză pentru hocheiștii din Buzău, apoi îşi vor relua antrenamentele cu şedinţe de pregătire fizică şi pe role.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.