Primul meci din 2015, în fața propriilor suporteri

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GLORIA-BUZAU-1

După egalul cu ultima clasată Dorohoi, fotbaliștii de la Gloria vor să se revanșeze. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor să obţină toate cele trei puncte puse în joc cu CF Brăila, mai ales că partida de sâmbătă este și prima întâlnire din acest an cu proprii suporteri.

Gloria vrea să obţină victoria, sâmbătă, pe teren propriu, în confruntarea cu CF Brăila, primul meci oficial din acest an în faţa spectatorilor buzoieni. Un succes le consolidează buzoienilor treapta a cincea şi lasă ca lupta pentru ultimul loc pentru accederea în play-off – al şaselea, să se dea între brăileni şi CS Baloteşti.
Fotbaliştii buzoieni sunt încrezător în şansele de a păstra în Crâng toate cele trei puncte, mai ales că oaspeţii de sâmbătă nu trec printr-o perioadă bună. CF Brăila a fost învinsă în primul joc oficial din acest an cu 2 la 1, pe teren propriu, de CS Voluntari.
Înaintea confruntării directe, elevii lui Ion Viorel se află pe treaptă a patra în ierarhia primei serii din liga a II-a, cu 26 de puncte, în timp ce trupa de lângă Dunăre este pe locul şase cu 20 de puncte, cu unul mai mult decât principala adversară, CS Baloteşti.
Partida de sâmbătă de pe arena din Crâng începe la ora 11:00. Meciul face parte din etapa cu numărul 18 din eşalonul secund.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Gloria Buzău, doar un punct smuls la Dorohoi
Articolul următorVIDEO. AJF devine circ? Coșconea vs. Trăznea, război de tot râsul
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".