VIDEO: Amet Ferdin şi Marius Voicu dornici de victorie! Vezi aici care este atmosfera la Gloria Buzău, înaintea jocului cu FCM Dorohoi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

amet-si-voicu

Cele două înfrângeri, cu ACS Berceni şi Farul Constanţa, în care jucătorii Gloriei Buzău au primit 8 goluri, i-au motivat pe fotbaliştii din Crâng, înaintea duelului cu FCM Dorohoi. Amet Ferdin şi Marius Voicu, doi dintre elevii lui „Vioară” nu concep alt deznodământ decât victoria în partida de sâmbătă.

Fotbaliştii divizionarei secunde Gloria Buzău sunt încrezători în forţele proprii, înaintea confruntării cu ultima clasată din prima serie a ligii secunde, FCM Dorohoi. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au spus că cele trei puncte sunt esenţiale pentru rămânerea Gloriei Buzău în lupta pentru jumătatea superioară a clasamentului.

Amet Ferdin, jucătorul român de origine turcă transferat în această vară a fost foarte succint atunci când a venit vorba de o eventuală înfrângere.

În ciuda celor două eșecuri consecutive şi a restanţelor pe care jucătorii buzoieni le au de încasat de la club, fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel spun că atmosfera din vestiarul „glorioşilor” este pozitivă.

Partida dintre Gloria Buzău şi FCM Dorohoi se va disputa sâmbătă, pe arena din Crâng, începând cu ora 11.00. Meciul are loc în cadrul rundei a şasea din prima serie a ligii secunde la fotbal.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.