VIDEO:EXCLUSIV! Primul interviu cu Pălimaru la Gloria Buzău. Află ce gânduri are golgheterul ultimelor două ediţii din liga secundă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

palimaru-la-buzau

Atacantul Clement Pălimaru este jucătorul Gloriei Buzău, cu acte-n regulă! Golgheterul ultimelor două ediţii din liga a II-a se pregăteşte de câteva zile cu formaţia antrenată de Ion Viorel şi a parafat, cu gruparea buzoiană, o înţelegere valabilă până în iarnă. Fotbalistul botoşanean are mari şanse să debuteze în tricoul roş-albastru, sâmbătă, în faţa propriilor suporteri.

Clement Pălimaru, cel mai bun marcator al ultimelor două ediţii ale ligii secunde de fotbal a devenit oficial jucătorul Gloriei Buzău. După mai multe zile în care s-a pregătit cot la cot cu jucătorii antrenaţi de Ion Viorel, atacantul botoşănean de abia aşteaptă să bifeze prima prezenţă, într-un meci oficial, în tricoul formaţiei din Crâng. Fostul jucător al prim divizionarei CSMS Iaşi a spus că antrenorul Ion Viorel a fost factorul decisiv în privinţa semnării cu gruparea buzoiană.

Pălimaru îşi doreşte să continue la Buzău şirul evoluţiilor foarte bune, care în ultimele două stagiuni l-au „propulsat” în topul celor mai buni marcatori din eşaonul secund.

Fostul jucător al formaţiilor CF Brăila, CS Otopeni şi CSMS Iaşi a găsit în Crâng un lot de jucători alături de care a mai evoluat de-a lungul carierei. Printre cei mai importanţi se află George Marcu, Cristian Stoicescu şi Iulian Dăniţă.

Cel mai recent transfer al Gloriei va debuta cel mai probabil sâmbătă, când buzoienii vor întâlni pe teren propriu FCM Dorohoi. Partida se va disputa începând cu ora 11.00 şi face parte din etapa a VI-a a campionatului ligii secunde.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.