VIDEO. Antrenorul Romeo Ilie evaluează şansele pentru Liga Naţională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

hm-buzau

Romeo Ilie, tehnicianul formaţiei locale de handbal feminin a evaluat şansele pe care echipa buzoiană le are pentru a accede în Liga Naţională. Antrenorul buzoiencelelor are încredere în jucătoarele sale, dar se aşteaptă la un turneu puternic, la care fiecare din echipele prezente să dea totul pentru a evolua stagiunea viitoare în Liga Naţională.

După ce au încheiat sezonul regulat pe locul trei, handbalistele antrenate de Romeo Ilie au avut parte de o mini-vacanţă. Până la ora primului joc de la turneu de baraj, buzoiencele vor mai disputa câteva jocuri de pregătire, în compania formaţiilor din judeţele învecinate.

 

Antrenorul buzoiencelor speră ca HM să bifeze o prezenţă onorabilă la meciurile de baraj, iar dacă circumstanţele vor fi favorabile, gruparea din Buzău să profite de ele şi să promoveze în primul eşalon.

Federaţia de specialitate va stabili în curând programul competiţional al turneului de promovare/ retrogradare din Liga Naţională, precum şi locaţia care va găzdui meciurile pentru primul eşalon.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.