VIDEO. Arbitraj scandalos la “egalul” dintre HM Buzău şi Danubius Galaţi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HM Buzău a încheiat la egalitate confruntarea cu liderul Diviziei A, Danubius Galaţi, scor 23 la 23. Arbitrii au influenţat decisiv rezultatul confruntării din Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, după ce le-au ajutat pe oaspete să revină pe tabela de marcaj. Golul egalizator al celor de la Danubius a fost marcat cu câteva secunde înainte de fluierul final, după ce gălăţencele au primit gratuit o aruncare de la margine.
Ceea ce trebuia să fie derby-ul primei serii din Divizia A la handbal feminin s-a transformat într-un fiasco total din cauza arbitrilor care au oficiat întâlnirea dintre HM Buzău şi Danubius Galaţi. Brigada clujeană, formată din Sebastian Marza şi Cristian Nedelea şi-a pus amprenta în mod evident asupra confruntării dintre cele două echipe. Ca şi când greşelile nenumărate faţa de trupa lui Romeo Ilie nu ar fi fost de ajuns, în ultimele secunde ale meciului, în loc să dicteze aruncare de la margine în favoarea buzoiencelor, arbitrii au acordat out-ul formaţiei din Galaţi, aceasta reuşind să înscrie golul egalizator după această fază.
Spectatorii buzoieni, prezenţi în număr mare în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, i-au apostrofat pe cei doi clujeni, reproşându-le desele erori pe care le-au comis împotriva echipei din Buzău.
Romeo Ilie, antrenorul formaţiei din Buzău s-a declarat dezgustat de maniera în care “cavalerii fluierului” şi-au făcut meseria. Tehnicianul buzoiencelor consideră că echipa sa trebuia să câştige partida cu Danubius, chiar dacă Lipan şi compania au clacat pe finalul jocului.
Antrenorul buzoiencelor consideră că hiba echipei sale o reprezintă proasta gestionare a finalului de partidă, atunci când jucătoarele sale se precipită sub presiunea timpului şi comit greşeli.
Antrenorul grupării HM Buzău a ţinut să mulţumească spectatorilor prezenţi în număr mare la confruntarea cu Danubius Galaţi. Buzoiencele s-au bucurat de susţinerea a peste 700 de fani.
După întâlnirea dintre HM Buzău şi Danubius Galaţi, cele două echipe ocupă în continuare primele două poziţii în seria I, a Diviziei A, cu câte 25 de puncte. Returul, care va avea loc la Galaţi, va fi decisiv pentru accederea în Liga Naţională.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.