VIDEO. Gloria s-a descătuşat cu Pojorâta

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a urcat o poziţie în clasament, după victoria înregistrată sâmbătă, pe teren propriu. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au reuşit să se impună cu 4 la 0 în faţa formaţiei Bucovina Pojorâta. Astfel, echipa din Crâng se menţine în cursa pentru ocuparea ultimului loc care duce în play-off-ul Ligii secunde.
Buzoienii au reuşit să deschidă scorul în minutul 28, prin Răduca, iar Danciu a dublat avantajul “glorioşilor” patru minute mai târziu, cu o execuţie superbă din marginea careului de 16 metri. “Dopietta” lui Burlacu din repriza secundă a închis tabela la 4-0 în favoarea grupării din Crâng. În minutul 52, decarul buzoienilor a transformat o lovitură de la punctul cu var, iar minutul 57 a consemnat a doua sa reuşită, totodată şi ultima a partidei. În urma unei acţiuni personale în care a pierdut pe drum doi adversari, Burlacu junior a înscris cu un şut din marginea suprafeţei de pedeapsă. 4 la 0, rezultat final, iar buzoienii se menţin în cursa pentru accederea în play-off-ul ligii secunde.
Tehnicianul oaspeţilor, Dănuţ Mândrilă, s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi. Antrenorul bucovinenilor este deja cu gândul la derby-ul pe care Bucovina Pojorâta îl va disputat etapa viitoare cu Rapid CFR Suceava.
Audierea staff-ului tehnic al Gloriei Buzău şi a celorlalţi jucători vizaţi în ancheta Federaţiei Române de Fotbal a fost amânată pentru luni. Iniţial, discuţiile de la FRF au fost programate vineri, cu mai puţin de 24 de ore înaintea jocului cu Bucovina Pojorâta. Buzoienii au putut pregăti partida din campionat şi au reuşit să obţină cele trei puncte din confruntarea de sâmbătă.
După disputarea a 13 partide din actuala stagiune a campionatului ligii a II-a, Gloria Buzău se află pe locul 9, cu 14 puncte, cu unul mai puţin decât următoarea clasată, ACS Berceni şi cu şase în minus faţă de Rapid CFR Suceava, ocupanta locului şase, ultimul care duce la play-off. Buzoienii vor evolua etapa viitoare pe terenul fostei prim-divizionare Ceahlăul Piatra Neamţ, ultima clasată în ierarhia primei serii din Liga a II-a.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.