VIDEO. Arbitrii au dat-o în bară! După ce au părăsit amicalul dintre Gloria şi CS Afumaţi, arbitrii buzoieni îi vor pe Pălimaru şi „Vioară” suspendaţi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
La centru, George Simion, "centralul" partidei Gloria Buzău - CS Afumaţi. Sursă foto: facebook.com
La centru, George Simion, „centralul” partidei Gloria Buzău – CS Afumaţi. Sursă foto: facebook.com

Brigada de arbitri care a oficiat amicalul dintre Gloria Buzău şi CS Afumaţi a părăsit suprafaţa de joc spre sfârşitul primei reprize. “Cavalerii” în negru au pus decizia pe seama injuriilor pe care le-au primit de la Clement Pălimaru, atacantul buzoienilor, după ce centralul i-a arătat cartonaşul roşu. Cei trei tineri au fost huiduiţi de cele câteva sute de spectatori prezenţi la meci, iar partida a fost continuată cu sprijinul fostului divizionar A, Cezar Ionescu.

La centru, George Simion, "centralul" partidei Gloria Buzău - CS Afumaţi. Sursă foto: facebook.com
La centru, George Simion, „centralul” partidei Gloria Buzău – CS Afumaţi. Sursă foto: facebook.com

Ca la noi, la nimeni” spune o veche vorbă din bătrâni care îşi găseşte aplicabilitate de fiecare dată când vine vorba de fotbalul judeţean. Arbitrii buzoieni au reuşit să o mai dea în bară, după ce au părăsit terenul de joc în toiul amicalului pe care Gloria Buzău l-a câştigat cu 2 la 1 în faţa celor de la CS Afumaţi. După o serie de greşeli, remarcate şi de spectatorii din tribună, Clement Pălimaru a răbufnit la adresa arbitrilor, motiv pentru care vârful Gloriei a fost eliminat.

Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor, a intrat în teren pentru a purta o discuţie cu centralul partidei, în care i-a comunicat acestuia că jocul cu CS Afumaţi este foarte important şi că are nevoie de Pălimaru în teren pe toată durata partidei, mai ales că Gloria a început jocul cu cel mai bun 11, lucru confirmat şi aprobat totodată şi de antrenorul echipei vizitatoare. Arbitrii au refuzat să continue jocul cu atacantul botoşănean în teren şi părăsit suprafaţa de joc în huiduielile spectatorilor. Tot din tribună a venit şi salvarea Gloriei, care a continuat meciul de pregătire avându-l la centru pe fostul arbitru de Liga I, Georgian Cezar Ionescu, aflat pe stadion în postura de simplu spectator. Acum, cei trei arbitrii au înaintat oficialilor FRF un “raport suplimentar” al jocului dintre Gloria şi CS Afumaţi, prin care speră ca “Vioară” şi Clement Pălimaru să fie suspendaţi pentru injurii de către Comisia de Disciplină a forului condus de Răzvan Burleanu.

 

Oficialii buzoieni au bufnit în râs când au auzit de “raportul suplimentar” prin care micii “fluieraşi” vor să îi suspende pe Ion Viorel şi Clement Pălimaru. Aceştia au spus că documentul celor trei, redirecţionat de AJF către FRF, nu are nici o valoare juridică din moment ce cei trei nu s-au obosit măcar să se prezinte la teren cu o foaie de arbitraj pentru jocul care s-a consumat ieri, la Buzău. Totodată, gruparea prezidată de Dan Tulpan a spus că va apela la arbitrii din afara judeţului pentru următoarele jocuri de pregătire. Buzoienii nu sunt la prima experienţă negativă cu arbitrii buzoieni. În urmă cu ceva timp, Gloria a disputat un joc de pregătire cu Dunărea Galaţi, iar arbitrii… au uitat să se prezinte la ora disputării partidei şi au ajuns la stadion la pauza confruntării, jocul fiind arbitrat până atunci de “secunzii” lui “Vioară”. Reprezentanţii AJF au precizat că arbitrii nu au fost bătuţi sau bruscaţi, ci doar înjuraţi.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.