VIDEO. Arbitrii buzoieni, monitorizaţi pentru eşaloanele superioare

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitrii

Cu doar doi reprezentanți în eșaloanele superioare, în 2015, Buzăul ar putea avea mai mulți arbitri delegați la meciurile din ligile II și III. Observatorul de Liga I, Marian Dorobanţu, preşedinte al Comisiei de Arbitri din județ, speră ca, anul acesta, măcar un arbitru buzoian să intre în lotul 2, iar altul să facă pasul spre liga a III-a.

La recenta consfătuire a arbitrilor, întrunire ce a fost precedată de testările teoretice, video şi fizice ale „cavaleriilor în negru”, preşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF, Marian Dorobanţu, a spus că foarte mulţi buzoieni sunt monitorizaţi, pentru a fi promovaţi.

În prima parte a campionatului, peste 80% din arbitrii delegaţi au avut vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani. Dorobanţu a spus că această metodă va da roade cât de curând. Actualul observator de Liga I are convingerea că metoda promovării arbitrilor tineri este una care nu va da greş. Marian Dorobanțu a cerut însă răbdare din partea echipelor, dar şi a tuturor celorlalţi implicaţi în fotbal. Liga a IV-a din Buzău va fi reluată, cu prima etapă a returului, la mijlocul lunii martie, în funcţie și de condiţiile meteo.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU