VIDEO. Atmosfera şi antrenoru` bat finanţele. Motivele pentru care „glorioşii” nu au dezeratat încă…

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-reunire-2015

Mai mulţi jucători ai divizionarei secunde Gloria Buzău au posibilitatea de a părăsi Crângul în această iarnă, mai ales că pe adresa clubului din Crâng au sosit oferte şi din primul eşalon. Atmosfera din sânul echipe şi tehnicianul Ion Viorel sunt principalele motive pentru care Marcu şi compania aleg să continue sub culoriile formaţiei buzoiene.

Situaţia financiară dificilă pe care o traversează fotbaliştii Gloriei Buzău încă nu si-a pus amprenta în mod decisiv asupra lotului pregătit de Ion Viorel. Nici rezultatele obţinute de Pălimăru şi compania într-un tur şi jumătate nu au avut de suferit, ba dimpotrivă au fost în antiteză cu bugetul echipei. Deşi nu au avut parte de o iarnă uşoară, majoritatea jucătorilor buzoieni sunt tentaţi să îşi continue activitatea în tricoul Gloriei Buzău.

Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel vor efectua astăzi vizita medicală, urmând ca de mâine să plece într-un stagiu de pregătire de 10 zile care va avea loc în staţiunea Monteoru. Buzoienii îşi vor muta sediul la Pensiunea „Casa cu Tei”, locaţie în care Gloria a efectuat cantonamente înaintea barajului pentru accederea în Divizia A din 2003 şi înaintea promovării în Liga I din 2007. Primul adversar va fi CS Ştefăneşti, formaţie pe care buzoienii o vor întâlni în deplasare.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.