VIDEO. Bravo băieţi! Olimpia Rm. Sărat – Metaloglobus Galaţi: 3-1

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Olimpia Râmnicu Sărat continuă seria victoriilor pe linie în campionatul Ligii a III-a. Astăzi, echipa antrenată de Marius Tîrîlă a câştigat al 4-lea meci consecutiv, într-o partidă disputată acasă, împotriva celor de la Metalospot Galaţi. Olimpia a câştigat cu 3 la 1.
Fotbaliştii rîmniceni s-au impus mai uşor decât o arată scorul în confruntarea cu Metalosport Galaţi, noua echipă din oraşul de lângă Dunăre. Transferat în pauza competiţională din vară de la Tricolorul Breaza, atacantul Marius Vişan şi-a trecut în cont o „dublă”. Vârful prahovean a marcat în minutul 9, pentru ca apoi să „recidiveze” cu doar 10 minute înainte de fluierul final. A doua reuşită a gazdelor i-a aparţinut experimentatului mijlocaş Vasile Nicola, care a profitat de o greşeală din defensiva gălăţenilor şi a înscris cu un şut plasat, cu doar un minut înainte de finalul primei reprize. La ultima fază a jocului, oaspeţii au înscris golul de onoare după o lovitură de pedeapsă acordată în urma unui henţ. Antrenorul formaţiei râmnicene, Marius Tîrîlă, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi. Astfel, Olimpia se menţine pe poziţia secundă a ierarhiei din prima serie a ligii a III-a.

Gălăţenii au un lot format din jucători tineri însă au bifat o serie de transferuri importante în staff-ul administrativ, alcătuit din legende ale fotbalului gălăţean de la clubul Oţelul. Printre aceştia şi antrenorul Viorel Tănase.
Cu cele trei puncte obţinute în această după-amiază, Olimpia rămâne pe locul secund în prima serie a ligii a III-a, totalizând 15 puncte în şase etape. Runda următoare, râmnicenii se vor deplasa la Dorohoi pentru confruntarea cu echipa Inter din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.