VIDEO. Buzoianca Roxana Istrate participă la Jocurile Universitare de Vară din Coreea de Sud

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

roxana-istrate

Cea mai bună sportivă a judeţului Buzău, Roxana Istrate, va participa, luna aceasta, la Jocurile Universitare de Vară din Coreea de Sud. Buzoianca face parte din lotul „tricolor” care va reprezenta România în Asia.

După ce s-a întors din Suedia, acolo unde este legitimată, Roxana Istrate va participa în perioada 2 – 14 iulie la Jocurile Universitarea de Vară de la Gwangju, în Coreea de Sud. Alături de Roxana, lotul naţional de tenis de masă îi va mai avea în componenţă pe Bernadette Szocs, Cristina Hîrîci, Irina Ciobanu, Bogdan Simion, Daniel Dan, Alin Spelbuş şi Lucian Munteanu. În cadrul competiţiei din Coreea de Sud, România este reprezentată de 58 de sportivi  care au toate şansele să se întoarcă acasă cu salba plină de medalii.

Sporturile de la care sunt cele mai mari aşteptări sunt atletism, handbal, judo, tenis de masă, tir sportiv şi taekwondo. În cadrul întrecerii vor fi peste 20.000 de participanţi din 170 de ţări. Competiţiile vor fi găzduite de toate arenele ultramoderne aflate în Gwangju, inclusiv de Stadionul Cupei Mondiale, care şi-a făcut botezul după organizarea de către Coreea de Sud şi Japonia a Cupei Mondiale de fotbal din anul 2002.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.