VIDEO. Buzoienii, învingători în confruntarea cu SC Bacău. Gloria urcă pe 3!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-sport-club-bacau

Fotbaliştii divizionarei secunde, Gloria Buzău au reuşit să obţină o victorie importantă, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa băcăuoanilor de la Sport Club. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au câştigat cu 2 la 1 confruntarea cu Sport Club, după ce formaţia din Bacău deschisese scorul. Cele trei puncte câştigate sâmbătă au urcat gruparea din Crâng pe podiumul ligii secunde.

Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 2, prin Curiliuc, Dăniţă a egalat în minutul 32, iar Răduca a păstrat toate cele trei puncte la Buzău, graţie reuşitei din minutul 72. Ion Viorel, antrenorul formaţiei buzoiene s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat în compania celor de la Sport Club Bacău, menţionând că ultimele 45 de minute au fost un exemplu de dăruire şi devotament oferit de Marcu şi Compania.

VIDEO – Ion Viorel, antrenor Gloria Buzău

În ciuda înfrângerii, Cristi Popovici, antrenorul băcăuoanilor, a apreciat jocul prestat de elevii săi şi a blamat situaţia financiară a grupării din oraşul lui Bacovia. Popovici a spus că „fără bani e greu să participi în liga II-a”.

VIDEO – Cristi Popovici, antrenor Sport Club Buzău

În celelalte meciuri din cadrul rundei a IV-a, a play-off-ului primei serii din liga a II-a, Rapid Suceava a fost învinsă, acasă, de FC Voluntari, scor 3 la 1, în timp ce Academica Argeş a câştigat pe teren propriu, tot cu 3 la 1, întâlnirea cu CF Brăila. Etapa viitoare, jucătorii din Crâng vor evolua în deplasare, pe terenul formaţiei brăilene.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.