VIDEO. Echipa de patinaj artistic a Buzăului, performanţe pe bandă rulantă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-chiajna

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Buzăul are o echipă de patinaj artistic! Este vorba de formația Clubului Sportiv “ICE MAGIC”. În ciuda performanțelor pe care le-a obținut, echipa nu a fost foarte promovată. Sportivele antrenate de Andreea Ionescu sunt vicecampioane mondiale la sincron, dețin mai multe titluri naționale și s-au impus în întâlnirile amicale la care au participat.

Mai puțin cunoscută faţă de echipa de hochei din cadrul clubului “Ice Magic” Buzău, formaţia de patinaj artistic, pregătită de Andreea Ionescu şi compusă din fete, și-a început povestea în urmă cu trei ani.

Nu a durat mult și performanțele au început să apară. De la un concurs la altul, micuțele buzoience au urcat pe o treaptă mai înaltă a podiumului până au devenit obișnuite doar cu cele mai strălucitoare medalii.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

Patinajul artistic este un sport costisitor, iar echipa din Buzău beneficiază doar de sprijinul financiar din partea părinților. Recent, Pimăria le-a întins o mână de ajutor, acordându-le bani pentru a își achiziționa un rând de echipament pentru competiţii.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Ca și când nu ar avea destule greutăți, trupa coordonată de Andreea Ionescu este nevoită să se antreneze pe stadionul de atletism din Buzău, acolo unde își desfășoră ședințele de pregătire fizică, iar pe patinoar fetele au parte doar de o suprafață restrânsă, întrucât pe durata verii, arena devine teren de minifotbal. Mai mult, anul acesta, calendarul competițional este foarte sărăc, lucru cauzat de luptele pentru șefia federației de specialitate, care amână aprobarea concursurilor pentru anul 2015.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.