VIDEO: Cred în şansa lor! Handbalistele din Buzău convinse că pot ajunge în Liga Naţională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

hm

Jucătoarele echipei locale de handbal cred în şansa lor, atunci când vine vorba de accederea în primul eşalon. Simona Duţă şi Anca Badea, alături de altă sportivă transferată în această iarnă, au explicat, la TV Buzău, avantajele formaţiei în cursa spre promovarea în Liga Naţională.

Deşi ocupă locul trei, cu 22 de puncte după un tur și un meci din stagiunea curentă a Diviziei A la handbal feminin, fetele antrenate de Romeo Ilie „trag” speranţe la accederea în Liga Naţională. Avantajate de poziţia din clasament, precum şi de cele patru puncte distanţă faţă de principala urmăritoare, buzoiencele sunt îndreptăţiţe să creadă în îndeplinirea obiectivului.


Tansferată în această pauză competiţională, după plecarea jucătoarelor Andreea Marin şi Oana Bidaşcu, Anca Badea conştientizează pasul mare pe care îl poate face HM în privinţa barajului de promovare, dar şi cât de mult o ajută acest lucru pentru o plecare în Liga Naţională. În week-end, Handbal Municipal Buzău va juca în deplasare, la CS Târgovişte, una dintre echipele aflate în subsolul clasamentului Diviziei A.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.