VIDEO: Cu doar două etape înainte de finalul turului de campionat, Ştefan Miloş, preşedintele HM Buzău este mulţumit de evoluţia echipei din acest sezon

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ştefan Miloş, preşedintele echipei locale de handbal feminin, este mulţumit de maniera în care jucătoarele antrenate de Romeo Ilie au evoluat în stagiunea curentă. Cu doar două etape înainte de finalul primei părţi a campionatului, HM Buzău ocupă treapta a treia în Divizia A, cu 16 puncte, acumulate în urma a cinci victorii, un rezultate de egalitate şi două înfrângeri.


Locul trei în apropierea finalului primei părţii a stagiunii este satisfăcator pentru Ştefan Miloş, preşedintele echipei locale de handbal feminin. Buzoiencele au avut o evoluţie bună, în ciuda posibilităţilor materiale şi sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului – accederea la barajul pentru primul eşalon. Oficialul buzoian a spus, în privinţa banilor, ca momentan criza nu se simte şi la Handbal Municipal. Reprezentanţii grupării din Buzău au parafat contracte cu o valoare mică şi medie plus prime pentru meciurile importante.

Următorul meci al buzoiencelor va avea loc la Bucureşti. Potrivit site-ului federaţiei de specialitate Handbal Municipal Buzău va întâlni CSM 2 Bucureşti, duminică, 16 noiembrie, de la ora 16.30. Bucureştencele ocupă locul 8, cu doar trei victorii din opt partide, în urma cărora au totalizat 9 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.