VIDEO. „Dublă” reuşită! HM Buzău pregăteşte derby-urile campionatului

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a obţinut o remiză şi o victorie în “dubla” amicală disputată în compania formaţiei Universitatea Piteşti în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”. Buzoiencele s-au impus marţi seară cu 30 la 29, iar în această dimineaţă, întâlnirea dintre cele două formaţii s-a încheiat nedecis, scor 39 la 39.
HM Buzău şi Universitatea Piteşti s-au întâlnit în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în două meciuri de verificare prilejluite de pauza competiţională cauzată de acţiunile loturilor naţionale. În prima confruntare, disputată marţi seară, jucătoarele buzoience s-au impus cu 30 la 29, iar cea de-a doua, care a avut loc în acestă dimineaţă s-a încheiat la egalitate, scor 39 la 39.
Romeo Ilie, antrenorul buzoiencelor a fost mulţumit de “dubla” cu piteştencele, acesta rulând pe durata celor două meciuri tot lotul de jucătoare avut la dispoziţie, încercând totodată şi diferite registre tactice.
După confruntarea de la Slobozia, buzoiencele vor mai avea parte de o serie de meciuri de pregătire care vor avea loc în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău, numele adversarilor urmând a fi cunoscut după perfectarea jocurilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.