VIDEO. Fotbaliştii Gloriei Buzău impulsionaţi de venirea lui Pălimaru

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Încrederea în sine şi moralul jucătorilor din Crâng au crescut odată cu transferul la Gloria al golgheterului ultimelor două ediţii de campionat, Clement Pălimaru. Tinerii jucători antrenaţi de Ion Viorel sunt bucuroşi că Pălimaru s-a alăturat formaţiei buzoiene şi speră să iasă din pasa rezultatelor negative o dată cu prezenţa vârfului botoşănean în primul 11 al „glorioşilor”.


Fotbaliştii Gloriei Buzău au aşteptări mari de la cel mai recent transfer al buzoienilor. Jucătorii pregătiţi de „Vioară” sunt motivaţi de prezenţa fostului internaţional de tineret, la adresa căruia au doar cuvinte de laudă. Clement Pălimaru a fost adus la Gloria Buzău în urmă cu trei săptămâni, când şi-a rezilitat contractul cu prim divizionara CSMS Iaşi.

Marius Voicu, unul din mijlocaşii centrali ai Gloriei Buzău a mai jucat alături de Clement Pălimaru. Voicu este convins că fostul jucător al Iaşului va conta enorm în evoluţia echipei din prima parte a campionatului.

Mijlocaşul central al buzoienilor a spus că revenirea fundaşului Dăniţă, după o perioadă în care a stat accidentat,  va da un plus de siguranţă defensivei coordonate de Cristi Stoicescu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.