VIDEO: Cursuri de limba engleză, iniţiere în tainele calculatorului, matematică şi logică pentru micuţii de la CS Voinţa

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Clubul Voinţa Buzău face înscrieri la grupele de şah. Părinţii care optează pentru „sportul minţii” vor avea şi mai multe motive de bucurie. Pe lângă faptul că micuții au parte de cele mai bune condiţii de pregătire pentru a învăţa unul dintre cele mai nobile sporturi, aceştia pot opta pentru cursuri alternative de limba engleză, informatică, matematică şi logică.

Înscrierile au început de câteva zile, iar numărul doritorilor a depăşit orice aşteptări. Pentru a pregăti noii cursanţi, reprezentanţii clubului Voinţa au făcut investiţii atât în infrastructură, cât şi în logistică. Una din cele mai vechi structuri sportive din judeţ beneficiază în prezent de condiţii care rivalizează cu mariile centre din ţară.

Una din figurile marcante ale şahului românesc, arbitru FIDE, Vasile Dragomanu se va ocupa de pregătirea micuţilor care vor fi repartizaţi pe criterii de vârstă şi pregătire. Aceştia au participat astăzi la primele cursuri, unde, pe lângă iniţierea în şah au avut parte şi de o scurtă prezentare a istoricului clubului Voinţa.

Cursurile de limba engleză, cele de informatică, precum şi cele de matematică şi logică s-au dovedit un real atu în atragerea mai multor copii spre şah prin educaţie non-formală. Părinţii s-au declarat încântaţi, în timp ce micuţii au arătat foarte mult entuziasm la întâlnirea cu tabla de şah.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.