VIDEO + FOTO: Porcul nu a sc─âpat :) ! FC Puie┼čti, campioana turului, ├«n chef cu fanfar─â ┼či l─âutari

1
┼×tiai c─â avem o pagin─â de Facebook dedicat─â sportului buzoian? Al─âtur─â-te comunit─â╚Ťii noastre.

CHEF-1

Respect├ónd ╚Öi tradi╚Ťia de S─ârb─âtori, conducerea divizionarei jude┼úene, FC Puie┼čti, a sacrificat un porc pentru banchetul de sf├ór┼čit de an al fotbali┼čtilor antrena┼úi de Vali Stan. Juc─âtorii buzoieni au fost invita┼úi la ÔÇ×pomana porculuiÔÇŁ, al─âturi de conducerea clubului ┼či de un grup de l─âutari.┬á De la petrecerea campioanei de toamn─â nu a lipsit nici fanfara din Puie┼čti.

chef-4

Ca de fiecare dat─â, conducerea forma┼úiei jude┼úene FC Puie┼čti a ├«ncheiat anul cu un banchet tradi┼úional la care au fost invita┼úi fotbali┼čtii, antrenorii, dar ┼či membri din conducerea administrativ─â. Fotbali┼čtii campioanei de toamn─â din liga lu` Co┼čconea ┼či-au primit toate drepturile financiare pentru rezultatele din tur ┼či a┼čteapt─â cu ner─âbdare partea secund─â a campionatului. Vali Stan, fostul juc─âtor de baz─â al forma┼úiei FC Arge┼č, ├«n prezent tehnicianul grup─ârii de l├óng─â R├ómnicu S─ârat, este mul┼úumit de evolu┼úia elevilor s─âi din tur.

Gelu Preda, principalul finan┼úator al echipei antrenate de Vali Stan, a catalogat prima parte a campionatului, drept una grea, ├«n care fotbali┼čtii din Puie┼čti au dat totul pentru a ocupa prima pozi┼úie ├«n ierarhia din liga a IV-a.

chef-2

Invitat de onoare la petrecerea celor de la Puie┼čti a fost Ion Profir. Fost─â glorie a forma┼úiilor O┼úelul Gala┼úi, Gloria Buz─âu ┼či Olimpia R├ómnicu S─ârat, Profir este impresionat de maniera ├«n care to┼úi factorii de decizie de la Puie┼čti lucreaz─â pentru performan╚Ťele echipei.

chef-3

La banchetul grup─ârii din Puie┼čti a fost prezent─â fanfara din localitate ┼či o forma┼úie de l─âutari. Juc─âtorii antrena┼úi de Vali Stan au avut derogare pentru bucatele tradi┼úionale de S─ârb─âtori ┼či au petrecut p├ón─â la ├«nserat.

┼×tiai c─â avem o pagin─â de Facebook dedicat─â fotbalului buzoian? Al─âtur─â-te comunit─â╚Ťii noastre.┬á

1 COMENTARIU

  1. Pe cind o carte tot despre fotbalul buzoian ,dar de la inceputuri pina la fotbalul din 1971 , care nu ar fi putut exista fara acest pionerat,atentie la la fotbalul care a incintat microbii buzoieni intr o perioada romantica a acestui sport,.Asociatii muncitoresti cu traditie in orasul Buzau ca ;CFR METALUL,SOIMII BOBOCU samd. care au dat fotbalisti de mare talent si valoare incepind printre altii cu Jan Luca [ colimbanu ] Pavel Popescu,Pica Nicolau Toni Colfescu,ingPatrascu Marcel,ing.Voicu Petre,Ing,Nelu Voicu,ing. Costel Coman,prof.Mircea Toader,Ionita [ prsparul ] actualul antrenor,Caloian Lolica,Puiu Rusen, Chitu,,Badin,si multi altii pe care ii puteti gasi in arhiva ziarelor locale din acea perioada,s au consultindu l pe valorosul [daca mai ]trieste]jurnalist sportiv al acelor vremuri,Multe intimplari ,snoave ,sicane glume etc. inca le mai puteti culege de la eroii { in viata locuitori ai orasului ] acelor evenimente.Nu este de neglijat intilnirile dintr eternele adversare Soimii Bobocu si Metalu Bz.cu un stadion neincapator la acea vreme.Eu va doresc succes in realizarea si acestei carti.Sanatate si bucurii Sarbatori fericite !