VIDEO + FOTO: Porcul nu a scăpat :) ! FC Puieşti, campioana turului, în chef cu fanfară şi lăutari

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

CHEF-1

Respectând și tradiția de Sărbători, conducerea divizionarei judeţene, FC Puieşti, a sacrificat un porc pentru banchetul de sfârşit de an al fotbaliştilor antrenaţi de Vali Stan. Jucătorii buzoieni au fost invitaţi la „pomana porcului”, alături de conducerea clubului şi de un grup de lăutari.  De la petrecerea campioanei de toamnă nu a lipsit nici fanfara din Puieşti.

chef-4

Ca de fiecare dată, conducerea formaţiei judeţene FC Puieşti a încheiat anul cu un banchet tradiţional la care au fost invitaţi fotbaliştii, antrenorii, dar şi membri din conducerea administrativă. Fotbaliştii campioanei de toamnă din liga lu` Coşconea şi-au primit toate drepturile financiare pentru rezultatele din tur şi aşteaptă cu nerăbdare partea secundă a campionatului. Vali Stan, fostul jucător de bază al formaţiei FC Argeş, în prezent tehnicianul grupării de lângă Râmnicu Sărat, este mulţumit de evoluţia elevilor săi din tur.

Gelu Preda, principalul finanţator al echipei antrenate de Vali Stan, a catalogat prima parte a campionatului, drept una grea, în care fotbaliştii din Puieşti au dat totul pentru a ocupa prima poziţie în ierarhia din liga a IV-a.

chef-2

Invitat de onoare la petrecerea celor de la Puieşti a fost Ion Profir. Fostă glorie a formaţiilor Oţelul Galaţi, Gloria Buzău şi Olimpia Râmnicu Sărat, Profir este impresionat de maniera în care toţi factorii de decizie de la Puieşti lucrează pentru performanțele echipei.

chef-3

La banchetul grupării din Puieşti a fost prezentă fanfara din localitate şi o formaţie de lăutari. Jucătorii antrenaţi de Vali Stan au avut derogare pentru bucatele tradiţionale de Sărbători şi au petrecut până la înserat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Pe cind o carte tot despre fotbalul buzoian ,dar de la inceputuri pina la fotbalul din 1971 , care nu ar fi putut exista fara acest pionerat,atentie la la fotbalul care a incintat microbii buzoieni intr o perioada romantica a acestui sport,.Asociatii muncitoresti cu traditie in orasul Buzau ca ;CFR METALUL,SOIMII BOBOCU samd. care au dat fotbalisti de mare talent si valoare incepind printre altii cu Jan Luca [ colimbanu ] Pavel Popescu,Pica Nicolau Toni Colfescu,ingPatrascu Marcel,ing.Voicu Petre,Ing,Nelu Voicu,ing. Costel Coman,prof.Mircea Toader,Ionita [ prsparul ] actualul antrenor,Caloian Lolica,Puiu Rusen, Chitu,,Badin,si multi altii pe care ii puteti gasi in arhiva ziarelor locale din acea perioada,s au consultindu l pe valorosul [daca mai ]trieste]jurnalist sportiv al acelor vremuri,Multe intimplari ,snoave ,sicane glume etc. inca le mai puteti culege de la eroii { in viata locuitori ai orasului ] acelor evenimente.Nu este de neglijat intilnirile dintr eternele adversare Soimii Bobocu si Metalu Bz.cu un stadion neincapator la acea vreme.Eu va doresc succes in realizarea si acestei carti.Sanatate si bucurii Sarbatori fericite !